Helsingborg vil spille Royal League i Danmark
Den vanvittigt mudrede bane, som Helsingborg og OB forsøgte at spille Royal League på torsdag aften, skal erstattes af en midlertidig hjemmebane i Danmark, håber Helsingborg.

OB-spillerne var i chok efter at have deltaget i en sand mudderkamp på Helsingborgs hjemmebane Olympia i Royal League torsdag aften. Kim Christensen har aldrig oplevende noget lignende, og Helsingborgs klubdirektør Paul Myllenberg kan heller ikke se for sig, at der skal spilles endnu en kamp på samme bane allerede på søndag.

»Jeg tror ikke, vi kan møde Brann på Olympia. Den kamp kommer formentlig til at spilles uden for Helsingborg,« siger Paul Myllenberg til Dagens Nyheter.

Klubben håber derfor at flytte Royal League-hjemmekampen mod Brann til Danmark. Men det kræver dispensation fra Royal League-ledelsen.

»Det er enten Helsingør eller København. Helsingør har for eksempel en udmærket bane, men reglerne siger, at man skal spille i sit eget land,« siger han. Klubben vil også undersøge mulighederne for at spille i Malmø eller Gøteborg.