Helmig og søn indtager Roskilde Festival
DEt bliver syvende gang, Thomas Helmig optræder på Roskilde Festival. (Foto: Ritzau Scanpix)
Thomas og Hugo med det berømte efternavn skal næste år sammen på Orange scene.

Mens farmand har været der mange gange, bliver det debut for sønnike, når Thomas og Hugo Helmig indtager Roskilde Festival næste år. De to var blandt de navne, som torsdag blev offenliggjort.

- Jeg har spillet på Roskilde Festival mange gange, og det har altid været en kæmpe oplevelse. Igennem de sidste mange år har jeg været publikum på festivalen og overværet nogle af mit livs bedste koncerter, siger Thomas Helmig i en pressemeddelelse fra Roskilde Festival. Han debuterede selv på scenen tilbage i 1986.

Stolt og glad

For hans søn, Hugo, bliver det en helt ny oplevelse. Det er således første gang han skal optræde på landets største festival.

– Jeg er stolt og glad for at annoncere at jeg vender tilbage på scenen på den legendariske Roskilde Festival i 2020. Der kommer forresten nyt musik fra mig i begyndelsen af det nye år. Jeg glæder mig! Og tak Roskilde, skriver Hugo Helmig på Instagram.

 

Thomas og Hugo Helmig optrådte sidste år sammen under Aarhus Festuge. Ritzau Scanpix

Thomas Helmig skal optræde på Orange Scene, mens Hugo formentlig henvises til en af en mindre scener. Men man kan jo også håbe på at opleve de to sammen på scenen.

Ud over de to gange Helmig, blev en række andre navne også offentliggjort torsdag, heriblandt 90’er gruppen TLC. De slutter sig til navne som Taylor Swift, rapperen Tyler og the Creater.

Roskilde Festival kan næste år fejre 50 års fødselsdag og finder sted fra 27. juni til 4. juli.

 

 

 

via Listen To News