Hella Joof sælger liebhaver-drøm: Se huset her
Hella Joof forsøger for anden gang et sælge sit sommerhus i Hornbæk. Foto: Brix Westergaard A/S og Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Hella Joof skiller sig af med sommerhuset i Hornbæk.

Inden længe vil det være slut med at møde skuespilleren, instruktøren, komikeren, forfatteren og debattøren m.m. Hella Joof i en af landets mest populære sommerhusbyer.

Boliga Kendte skriver nemlig, at Hella Joof kan føje endnu en title til sit lange visitkort: boligsælger.

Hendes sommerhus har netop ramt boligmarkedet og det med en beliggenhed, som nok vil kunne få de fleste med liebhaverdrømme til at spidse ører.

Den 100 kvadratmeter store fritidsbolig ligger nemlig i populære Hornbæk i Nordsjælland.

Men det er ikke alene sommerhuset, der er stort - grunden er det samme. 2.310 kvadratmeter er den på - og så er man i første række til naturområdet Ruslands Bakker.

Sommerhuset er bygget i 2008, og det er ifølge mægleren, Brix Westergaard A/S, lyst og velholdt.

Udover placering og stor grund får man et "skønt køkkenalrum og stue, hvorfra den smukke udsigt kan nydes". Sommerhuset er sat til salg for 4.500.000 kroner.

Hornbæk er næstdyrest

Hornbæk er et af landets dyreste sommerhusområder, men måtte ifølge Boliga sidste år se sig prismæssigt slået af Tisvildeleje, der ligger på samme kyststrækning, men lidt længere mod vest.

Hella Joofs andet forsøg

Hella Joof købte ifølge Bolig Kendte huset i 2002, og hun har én gang tidligere forsøgt at sælge fritidsboligen.

I øjeblikket er det særligt bogen "Papmaché-reglen", som Hella Joof får anerkendelse for. Men de fleste har nok stiftet kendskab med hende gennem mindst et af hendes mange projekter fra Bullerfnis til Lex & Klatten og som dommer i Talent på DR. Sidste år udpegede statsminister Lars Løkke Rasmussen hende desuden som medlem af Disruptionrådet.

Se sommerhuset her.