Heidi fik tilkendt førtidspension ved en fejl: ”Det er foruroligende”
- Jeg må sige, det er foruroligende, at man får et brev fra kommunen om, at man lige pludselig har fået førtidspension, siger Heidi Irmgarn. Foto: Privat
Gladsaxe Kommune forvekslede Heidi Irmgarns CPR-nummer med en andens, så hun fik tilkendt førtidspension ved en fejl.

Heidi Irmgarn fik forleden en overraskende melding fra Gladsaxe Kommune. 

Hun skulle blot udfylde de sidste formalia for, at hun kunne få sin førtidspension. Problemet er bare, at Heidi Irmgarn aldrig har søgt om førtidspension. I stedet var hendes CPR-nummer blevet forvekslet med en andens, skriver TV2 Lorry

- Jeg må sige, det er foruroligende, at man får et brev fra kommunen om, at man lige pludselig har fået førtidspension, siger Heidi Irmgarn til tv-stationen.

Hun har efterfølgende forsøgt at få kommunen til at rette fejlen, men det viste sig at være lettere sagt end gjort. Efter flere opkald kom Heidi Irmgarn aldrig igennem til den rigtige, først da hun skrev et opslag på Facebook, kom der skred i tingene, fortæller hun til TV2 Lorry.

I kommunen beklager Michael Dorph Jensen, der er den øverst politisk ansvarlige for jobcentret.

- Nu har jeg bedt om en orientering ved det først kommende møde i Beskæftigelsesudvalget den 21. august for at få vendt denne sag. Jeg synes, det er meget beklageligt, siger Michael Dorph Jensen til TV 2 Lorry.