Heick i chok efter voldsom ulykke: Sådan klarer jeg det
- Jeg har forsøgt at græde, men det kan jeg ikke finde ud af. Endnu. Det er nok ikke helt forkert at sige, at jeg stadig befinder mig i en choktilstand, skriver Annette Heick i BT. Her sammen med manden, Jesper Volmer. Jens Nørgaard Larsen/Scanpix
Annette Heicks reagerede instinktivt, da manden, Jesper Volmer, brækkede nakken på familieferie i Thailand.

I sidste uge gennemlevede Annette Heick et sandt mareridt. Manden, Jesper Volmer, brækkede nakken, da han blev slået omkuld af en kæmpebølge på badeferie i Thailand.

Lørdag skriver Annette Heick i BT, hvordan hun fik hverdagen til at hænge sammen i dagene efter. Hun tog hjem med parrets to drenge, mens Jesper Volmer stadig er på hospitalet i Thailand.

Brug for struktur

- Nogle synes, det er stærkt, at jeg er taget hjem med børnene. Nogle synes, det er kynisk. Vi ved ikke selv, hvordan vi reagerer, når ulykken rammer. For mit eget vedkommende kan jeg se, at jeg reagerer ved hurtigst muligt at prøve at skabe mig et overblik. Jeg har brug for struktur for at kunne navigere i kaos. Derfor måtte jeg hjem og sørge for, at mine drenge kom i skole og fik en hverdag så hurtigt som muligt. Jeg selv rydder op, får alle hængepartier ud af verden og lægger de kommende mange uger minutiøst ind i et skema. Dag for dag. Time for time, skriver Annette Heick i BT.

LÆS OGSÅ: Familien Heicks feriemareridt: Brækker nakken i kæmpebølge

Hun forklarer også, at hun havde planer om at kontakte racerkøreren Jason Watt, der er lam for at finde ud af, hvordan et liv kan hænge sammen, selv om man er lam. Men Jesper Volmers nerve er intakt, så han vil få førligheden tilbage.

Slået ned af kæmpebølge

Jesper Volmer, der arbejder som kok for prins Henrik og dronning Margrethe, har gennemgået en lang operation og er stadig indlagt på en intensivafdeling. I en pressemeddelelse har sangeren, forfatteren og tv-værten Annette Heick tidligere forklaret, hvordan Jesper Volmer kom til skade.

- Jesper sprang i havet men blev slået ned af en kæmpebølge på en sådan uheldig måde, at hans hoved blev kastet mod sandbunden, hvorved han brækkede nakken. Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, fortalte Annette Heick, der i BT skriver, at hun stadig er meget mærket af episoden.

Har forsøgt at græde

- Jeg har forsøgt at græde, men det kan jeg ikke finde ud af. Endnu. Det er nok ikke helt forkert at sige, at jeg stadig befinder mig i en choktilstand. På et eller andet tidspunkt skal der reageres. Bare ikke nu, for det kan jeg ikke overskue, skriver Annette Heick, der også takker den kvindelige, australske læge, som tog sig af Jesper Volmer i sekunderne efter ulykken.

Lægen viste sig at hedde dr. Toogood.