Heick betaler sin mands løn: Så meget får han
Annette Heick og Jesper Vollmer er ved at have Rå på Bornholm på plads. Foto: Emil Hougaard/Scanpix/arkiv
Det er madforetagendet Rå på Bornholm, som skal betale Annette Heicks pension.

Den tidligere kok i kongehuset og nuværende tv-kok i DR-programmet "Spis og spar", Jesper Vollmer, holder i øjeblikket en månedsløn på 10.000 kroner.

Det fortæller hans hustru, entertaineren og klummeskribenten Anette Heick, til Ekstra Bladet.

Sammen har de sidste par år de investeret for at køre madvirksomheden Rå i stilling på Bornholm. Udover masser af tid og knofedt er der også puttet to millioner kroner ind i foretagendet.

- Det er ikke noget, jeg klager over. Det er en sindssygt spændende tid at være i, og hvis det ikke så ud til at lykkes, ville jeg på dette tidspunkt overveje, om jeg skulle opgive eller have en investor ind, siger Annette Heick til avisen.

Hun fortæller desuden, at Rå havde et overskud på 135.000 kroner, og at der blandt andet er investeret i overbygninger og telte.

Rå sikrer pensionen

Mens Jesper Vollmer står for for den kulinariske del af Rå, deler Annette Heick sine kræfter mellem regnskaberne og aktiviteterne i hendes eget firma, som opererer med showbiz.

Og det er umiddelbart en sund forretning med en kalender, hvor engagementerne for 2020 er ved at blive skrevet ind. Men det er Rå, som skal betale pensionen.

- Jeg er så heldig, at jeg allerede laver kalender for 2020, men indtægterne i mit firma er styret af mange ting. Blandt andet udbud og efterspørgsel og mit helbred. Der er forretningsmodellen lidt mere sikker i Rå, fortæller Annette Heick til Ekstra Bladet.