Hefner hygger sig med ny brystbombe
Hugh Hefner ses her med ekskæresten Crystal Harris til højre, og til venstre ses Anna Sophia Berglund, der nu trøster Hefner efter bruddet. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Dan Steinberg) / POLFOTO
Det ser ud til, at Hugh Hefner har fået en ny yndlings-babe i stedet for Crystal Harris

For blot 14 dage siden aflyste Crystal Harris i sidste øjeblik brylluppet mellem hende og Playboy-kongen, men Hefner virker ikke som en mand, der græder over spildt mælk.

For ejeren af det lumre mandemagasin har tilsyneladende fundet sig en ny blond skønhed at hygge sig med, nemlig den 25-årige svenske brystbombe Anna Sophia Berglund, skriver TMZ.

Og parret havde lørdag aften deres første offentlige debut sammen.

85-årige Hefner og Playboy-baben blev set sidde ved siden af hinanden hele natten ved det årlige Kandyland-arrangement i det luksuriøse Playboy Mansion i lørdags, hvor Hefner havde sin sædvanlige kappe på, og Anna var iført sexet lingeri med gepard-print.

De to blev set forlade festen sammen senere på natten.

Og det lyder som om, at Anna ikke er den eneste, som Playboy-kongen ser i disse dage, da han i går skrev på sin Twitter-profil, at han ikke har været i et monogamt forhold siden slutningen af sit ægteskab i 1998.

Kilde: TMZ