Hasselhoff kunne have spillet Indiana Jones
Ifølge The Hoff selv var han i spil til hovedrollerne i Indiana Jones, James Bond og Superman. Foto: Scanpix, Reuters, LUKE MACGREGOR
Harrison Ford fik kamp til stregen fra David Hasselhoff i kapløbet om at vinde rollen som Indiana Jones.

Det kunne meget vel have været Baywatch-helten David Hasselhoff, der tog på skattejagt som vovehalsen Indiana Jones i de klassiske film af Steven Spielberg. Det siger i hvert fald "The Hoff" selv.

Han hævder, det han var i tæt løb med Harrison Ford om den eftertragtede rolle. Hasselhoff er dog ikke bitter over, at Ford endte med at spille arkæologen, siger han ifølge femalefirst.com.

Den 60-årige Baywatch-helt accepterer nemlig, at livet går op og ned.

- Jeg var manden, som var oppe at vende ved alle roller: James Bond og Superman. Jeg mødtes også med Spielberg om Indiana Jones, siger skuespilleren og sangeren.

- Jeg fortæller de unge, at livet er uretfærdigt. Gå ikke ud fra, at nogen virkelig er din ven, eller at du kommer til at lave endnu en udgave af "Britain's Got Talent". Så snart du er klar over, at s**t happens, så er det f***ing nemt at komme videre, tilføjer han.

Hasselhoff henviser til, at han sidste år blev droppet af TV-stationen ITV som en af de tre værter på talentshowet "Britain's Got Talent".

The Hoff har oplevet en stigende popularitet over de seneste år, og han var beæret, da teenagesensationen Justin Bieber sagde, at ønskede sig en t-shirt med Hasselhoffs navn på.

- Han sagde, at han ville have en t-shirt, hvor der stod 'I'm with The Hoff' på til MTV Awards. Kan du tro det? Jeg har Bieber-fever. Jeg er hip, lød det fra Hasselhoff ifølge femalefirst.com.

I et interview med avisen The Guardian har skuespilleren, der i firserne spillede hovedrollen i serien Knight Rider, sagt, at han bestemt ikke har noget imod at gøre grin med sig selv. Det betaler huslejen.