Harder om CL-finale: Vi kan slå Lyon på fysikken

Der venter en hård opgave, når franske Lyon tager imod Wolfsburg og Pernille Harder i CL-finalen i Kijev.
Der venter et brag af en finale i Champions League 24. maj, år Wolfsburg og Pernille Harder møder det franske storhold Lyon.
Der venter et brag af en finale i Champions League 24. maj, år Wolfsburg og Pernille Harder møder det franske storhold Lyon. Foto: Peter Steffen/AFP

Den danske landsholdsstjerne Pernille Harder kan 24. maj høste stor hæder, når hun med Wolfsburg spiller finale i Champions League i fodbold.

Her får den tyske klub sandsynligvis nok at se til, når storholdet Lyon venter i finalen i Kijev, men danskeren tror på den ultimative succes.

- Vores fordel er, at vi står godt defensivt, er fysisk stærke og kan stresse dem i vores omstillinger. Det ville være noget af det største. En Champions League-titel er jo det største, man kan opnå på klubplan.

- Lyon har været det bedste hold i verden over mange år, men vi har en fin chance. Vi er stærke fysisk, teknisk og taktisk og har mange spillere, der kan afgøre kampene. Vi tror på, vi kan vinde den (finalen, red.), siger Pernille Harder til DR.

Lyon kan vinde Champions League for tredje gang i træk og femte gang i alt, mens Wolfsburg tidligere har vundet turneringen i det nuværende format to gange.

Wolfsburg sendte i semifinalen Chelsea ud af turneringen, da det søndag blev til en 2-0-sejr til tyskerne, som samlet vandt 5-1.

25-årige Pernille Harder scorede Wolfsburgs første mål søndag mod Chelsea.

Lyon avancerede til finalen ved at sende Manchester City ud med en samlet 1-0-sejr.

Dermed blev det et farvel i semifinalen til City og klubbens to danskere, Mie Leth Jans og Nadia Nadim.
/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.