sponsoreret indhold Har din virksomhed vokseværk? Sådan finder du nye lokaler

Enhver forretningsdrivende kan nikke genkendende til, at det er nemmere sagt end gjort at skabe en velsmurt forretning, hvorfor du fortjener at blive hyldet, hvis det er lykkedes dig. Der er dog ingen grund til at hvile på laurbærrene, idet en virksomhed med vokseværk skal holdes ved lige, hvis vækstkurverne skal blive ved med at udvikle sig i den ønskede retning.

En virksomhed med vokseværk kan hurtigt komme til at lide under pladsmangel. I takt med at du ansætter flere medarbejdere, vil du indse, at de ellers store kontorlokaler ikke længere er store nok.

Føromtalte udfordring kan kun løses på én måde. Du skal på jagt efter nye erhvervslokaler.

Køb eller leje?

Hælder du mest til at købe eller leje nye lokaler?

Det skal du beslutte dig for, uanset om du skal på jagt efter kontorlokaler, butikslokaler og/eller lagerlokaler. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så svaret er måske ikke så åbenlyst, som man kunne ønske sig. Du kan med al sandsynlighed blive klogere på, hvilken løsning der er den bedste for dig og din virksomhed, ved at besøge www.edc.dk/erhverv, hvor du også kan søge efter de helt rigtige lokaler.

Er du stadig på bar bund, så bør du kontakte en mægler, som kan bistå med rådgivning og sparring. Det er trods alt vigtigt, at du finder den helt rigtige løsning, så du også fremadrettet kan skabe gunstige resultater.

Tilmeld dig et køberkartotek/lejerkartotek

Du finder ikke de perfekte lokaler til din virksomhed, hvis du ikke bruger energi på at lede. Dermed ikke sagt, at det er svært at følge med i, hvilke erhvervsejendomme der bliver sat til salg og leje i nærområdet. Du kan ved at tilmelde dig et køberkartotek og/eller et lejerkartotek holde dig opdateret med, hvilke muligheder der er tilgængelige i øjeblikket.

Det er typisk ganske gratis at tilmelde sig et kartotek. Du skal under normale omstændigheder blot indtaste dine virksomhedsoplysninger og ønsker til din kommende erhvervsejendom i en formular, hvorefter du kan klikke på tilmeld. Det tager 2-3 minutter.

Er du også interesseret i at blive holdt opdateret med de nyeste og mest relevante ejendomme før alle andre, så se mere her. Foruden at tilmelde dig et kartotek kan du også gøre brug af dit netværk. Det kan i hvert fald være yderst effektivt at aktivere sit netværk på jagten efter nye erhvervslokaler. Ret evt. henvendelse til nogle af dine kontakter, som har noget med ejendomshandel at gøre.

Ovenstående indhold er sponsoreret