»Han fik mig til det«
Blottet · Da Maria Bæksted var 13 år, tog hun tøjet af foran webcam. En ældre fyr havde lokket, og selvom hun i begyndelsen ikke ville, endte hun med at overskride sin grænse

Maria Bæksteds veninde havde mødt en fyr på nettet og skrevet lidt med ham. Dengang var Maria 13 år, og hun overtog fyren på 18. De mødtes og kyssede, og mailsene var søde og roste Maria. Fyren blev mere og mere kærlig, og han skrev, at Maria var overdreven smuk og lækker. Hun slubrede det i sig.

»Det gjorde, at jeg følte mig lidt mere værd, at jeg troede på mig selv. Det var fedt, at der var en på 18, der sagde, at jeg var lækker. Hvis jeg viste mere, ville han måske sige endnu mere pænt om mit udseende, for jeg var meget usikker på det tidspunkt,« husker hun.

Fyren havde nemlig spurgt, om Maria ikke ville vise sig i bh over webcam.

Lod sig overtale

I begyndelsen var hun modvillig, og det tog et stykke tid for ham at overtale hende. Selvtilliden var ikke i top, og hun turde ikke. Men som den søde, charmerende og ældre lykkedes det alligevel for fyren. En eftermiddag var Maria alene hjemme i lejligheden i Herlev og sad igen foran computeren med direkte forbindelse til sin flamme.

»Han fik mig til det. Jeg tror selv, jeg fremprovokerede det til sidst, for jeg gik ind i stuen og tog min trøje af og et tæppe om mig, og så bad han mig om at slippe tæppet flere gange. Jeg var lidt i tvivl, om det var rigtigt eller forkert, og så blev jeg endnu mere genert, end jeg var i forvejen,« fortæller hun.

På trods af genertheden lod hun tæppet faldet. Og løb ind i stuen igen bagefter.

Overskred grænsen

»Da overskred jeg min grænse. Jeg tror, jeg sagde til mig selv, at det ville jeg aldrig gøre igen. Jeg tænkte, at ved den mindste hentydning til, at jeg skulle vise mig, ville jeg blokere dem,« siger Marie Bæksted.

Nu er hun 15 år og skriver kun med folk på sin egne alder, men det blev ikke sidste gang, Maria sad uden bluse foran kameraet. Siden har hun haft kærester, som hun har fundet i den virkelige verden, der har fået lov at kigge med.