Hammerslag-stjerne smider tøjet i vild video

Film og TV
Hammerslag-mægleren har været umanerlig kreativ. (Foto: Scanpix)

TV-mægleren går ualmindeligt langt for at sælge et hus

En salgsvideo for en spektakulær ejendom bliver lige nu set, delt og liket helt vildt på facebook.

Det er tv-mægleren Christian Torp Carlsen, der står bag den underholdende og meget anderledes video. Her kan man se, hvor langt en ejendomsmægler er villig til at gå, for at finde den rettet køber.

I dette tilfælde er ejendomsmægleren - som mange vil genkende som en del af det populære tv-program ”Hammerslag” - Christian Torp Carlsen, gået meget langt.

Han har faktisk valgt at smide tøjet.

I videoen ser man tv-mægleren slænge sig i sælgerens spa-bad ligesom han også hopper en tur i husets pool. Det ville naturligvis også være fjollet at gøre i det stiveste pus, der er enhver mæglers foretrukne mundering.

Køberne vælter ind

Udover at være afklædt er Christian Torp Carlsen i den grad også påklædt i videoen. Han skifter tøj adskillige gange og kravler blandt andet i både kedeldragt, løbetøj og forklæde.

Videoen har allerede haft den ønskede effekt. Ejeren af huset, der er beliggende i Mørkøv, fortæller at interesserede købere myldrer til.

– Vi har nu købere, der kommer uanmeldt og ringer på døren. Biler stopper konstant op foran huset og Danbolig melder om kæmpe interesse. Siden videoen kom på Danboligs Facebook side, har vi haft fremvisninger hver dag, fortæller Henning Johansen, der ejer huset.

Se videoen her.