Hackere lukker for Dansk Front og Faderhuset
Ingen adgang til hjemmesiderne for to yderligtgående grupperinger de seneste dage. Muligvis på grund af hackerangreb, mener repræsentant fra Dansk Front

Hjemmesiderne for den yderligtgående kristne frikirke Faderhuset og den stærkt højreorienterede politiske organisation Dansk Front har de seneste dage været ufrivilligt lukket og slukket.

Det sker tilsyneladende efter massive forsøg på hackerangreb, fortæller en repræsentant for Dansk Front, hvis fulde identitet er redaktionen bekendt.

»Vi kan se, at det er computere fra Holland, der forsøger at tvinge os i knæ. Derfor har vi selv valgt at lukke siden ned indtil videre. Når hackerangrebene stopper, så åbner vi op igen,« siger repræsentanten fra Dansk Front, der mistænker autonome eller radikale muslimske miljøer for at stå bag aktionen.

Hjemmesiden for Dansk Front er det centrale samlingssted for organisationen, der dog også mødes i hemmelige afdelinger rundt omkring i landet.

På hjemmesiden havde man - kort før hackerangrebet ? netop publiceret en artikel om det autonome miljø i Danmark, ligesom man for en uges tid siden skrev et længere kritisk indlæg om de unge i Ungdomshuset.

En række af medlemmerne fra ledelsen i Dansk Front er i disse dage i Sverige for at deltage i den årlige Salem-march i Sverige.

Det var lørdag aften ikke muligt at få en kommentar fra Faderhuset.