Haarder: Strauss-Kahn fik bare roomservice

Bertel Haarder dukkede op som hemmelig gæst til Cirkusrevyens midtvejsfest
Bertel Haarder var knap så meget i hopla, da han rasede mod en DR-journalist i december. Eller det var måske netop Bertel Haarder i hopla?
Bertel Haarder var knap så meget i hopla, da han rasede mod en DR-journalist i december. Eller det var måske netop Bertel Haarder i hopla? Foto: Skærmdump, Youtube

"Kammerater. Har I 12 minutter? Jeg kommer med fred. Fred fra politik, fred fra journalistik"

Indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder (V) var i hopla, da han torsdag aften optrådte ved den årlige midtvejsfest for skuespillerne i Cirkusrevyen. Det skriver Ekstra Bladet.

Traditionen tro dukkede en hemmelig gæst op, efter at tæppet var gået for den officielle forestilling, og i år var det "Bertel Bims", som han hed denne aften, der gav den gas med jokes om politikerlivet.

Han mener eksempelvis, at udenlandske politikere har det meget nemmere, end de danske.

"Se bare på Strauss-Kahn: Først får han roomservice, så får han hele verdens opmærksomhed og gratis ophold i halvanden måned, og så bliver han præsident til sidst. Og konen er helt solidarisk," jokede Bertel Haarder ifølge Ekstra Bladet.

Skuespillere har det ifølge Bertel Haarder også nemmere.

"Hvorfor kan det ikke være ligesom i Cirkusrevyen, hvor folk bare klapper og klapper, når nogen fjoller rundt på scenen? Når vi andre fjoller rundt, bliver vi bare hængt ud. Også når vi er virkelig sjove!," sagde Haarder.

Ministeren fik selv en tur i mediernes vridemaskine, da han i december bad en DR-journalist om at pisse ham i øret.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.