Håndboldprojekt mellem KIF og AGK lever
Drømmen om en sammensmeltning mellem resterne af AG København og KIF Kolding lever fortsat.

Et nyt dansk håndboldprojekt i form af resterne af konkursramte AG København og KIF Kolding begynder lige så stille at tage form.

Sådan ser det i hvert fald ud, efter at en række potentielle sponsorer fra København og omegn onsdag aften mødtes med repræsentanter fra KIF Kolding samt de arbejdsløse AGK-spillere Joachim Boldsen og Kasper Hvidt i et bowlingcenter i Kastrup.

- Jeg er overvældet. Dette havde jeg slet ikke regnet med. Men nu må jeg hjem til Kolding for at finde mit bagland i dette projekt, siger direktør i KIF Kolding Jens Boesen til Ekstra Bladet.

- Så må vi se, hvad der sker. Men optimist? Ja, det er jeg afgjort, siger han til avisen.

Mødet var arrangeret for at diskutere mulighederne for at rejse kapital til at skabe "hele Danmarks håndboldhold", som KIF Kolding onsdag omtalte projektet i en fondsbørsmeddelelse.

Ifølge Jyllands-Posten skal der inden fredag klokken 12.00 være samlet tilkendegivelser for 15 millioner kroner fra sponsorer, mens Politiken skriver, at det drejer sig om over 10 millioner.

- Ja, det ser absolut positivt ud. Jeg vil ikke sætte tal på, hvad der allerede nu er skrabet sammen. Der er en form for deadline fredag. Så må vi se, siger Kasper Hvidt til Ekstra Bladet.

Også Joachim Boldsen er optimist.

- Vi bliver forhåbentlig klogere inden for 48 timer, men indtil videre arbejder vi på at få dette projekt op at stå, siger Boldsen til sporten.tv2.dk.

Pengene skal blandt andet gå til at lønne de tre tidligere AG København-spillere Kasper Hvidt og Joachim Boldsen samt Lars Jørgensen, der ellers har været sat i forbindelse med Team Tvis Holstebro.

Også svenskeren Kim Andersson, som AG København hentede til klubben op til denne sæson, er nævnt som en mulig del af projektet, der endnu ikke er sluppet meget ud om.

Navnet mener flere medier dog allerede at have opfanget, nemlig "KIF København".

Sidst i juli lukkede selskabet bag AG København, efter at først ejer Jesper Nielsen havde meldt sin afgang fra klubben og siden direktør Søren Colding.

Det efterlod flere topspillere uden arbejde - blandt andre Mikkel Hansen, Joachim Boldsen og Kasper Hvidt - og siden har der været uvished om deres fremtid.

Mikkel Hansen er tilsyneladende ikke en del af planerne bag det nye projekt.

/ritzau/