Håndbold: Gudmundsson udskyder EM-udtagelse

Skaderne til Michael Damgaard og Mads Christiansen får landstræneren til at udskyde EM-udtagelsen et døgn.
Michael Damgaard (liggende) blev skadet mod Frankrig, og det er med til at udsætte udtagelsen af den endelige EM-trup.
Michael Damgaard (liggende) blev skadet mod Frankrig, og det er med til at udsætte udtagelsen af den endelige EM-trup. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Efter planen skulle håndboldlandstræner Gudmundur Gudmundsson have udtaget sin EM-trup mandag eftermiddag, da Danmark vendte hjem efter weekendens Golden League-stævne i Frankrig.

Men de skader, som Michael Damgaard og Mads Christiansen pådrog sig i den sidste kamp mod Frankrig søndag, har nu fået Gudmundsson til at ændre planen.

- Som det er nu, vil jeg offentliggøre truppen efter tirsdagens sene træning. Altså først på aftenen i morgen, siger Danmarks islandske landstræner i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund (DHF).

- Vi afventer resultatet af den skanning, Michael Damgaard gennemgår i disse minutter. Og desuden vil jeg have et 100 procent klart billede af, hvor Mads Christiansen står, før jeg tager stilling til holdets udseende, siger Gudmundur Gudmundsson.

Han havde 18 spillere med til Frankrig, hvor planen var, at to mand skulle skæres fra til den endelige 16-mands-trup, men Gudmundur Gudmundsson udelukker nu ikke at skulle trække folk ind fra den oprindelige bruttotrup på 28 spillere.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.