Gyser-babe venter sit andet barn
Vi lærte hende at kende som den forældreløse Owens store kærlighed i 90'er-succesen "Vi bli´r i familien". Nu er Jennifer Love Hewitt gravid for anden gang. Foto: Evan Agostini/AP
Den amerikanske skuespiller Jennifer Love Hewitt venter sit andet barn med skuespiller-manden Brian Hallisay.

Hun fik sit store gennembrud i gyserfilmen "I Know What You Did Last Summer" fra 1997. Efterfølgende lærte vi, at hun også kan tale med de døde i serien "Ghost Whisperer", og senest har Jennifer Love Hewitt vist, at hun kan opklare mord i den nyeste sæson af krimiserien "Criminal Minds".

Det er imidlertid ikke kun på jobbet, at skuespillerinden har vist sig at kunne bestride flere roller. Inden længe skal Jennifer Love Hewitt og hendes mand, skuespiller Brian Hallisay, nemlig være forældre for anden gang.

Det bekræfter stjernens repræsentant over for US Weekly.

- Jennifer og Brian er henrykte over at vente deres andet barn senere på året, siger repræsentanten til magasinet.

Parret, der giftede sig i al hemmelighed i 2013, har allerede sønnen Autumn James på 12 måneder sammen.

Den succesfulde serie-skuespiller håber uden tvivl på at gå lige så nemt gennem sin anden graviditet, som det var tilfældet med den første.

- Jeg føler mig meget heldig. Nogen kvinder har det virkelig hårdt under graviditeten, men det har jeg ikke. Det har været rigtig fint, og vi har nydt det hele vejen igennem, sagde Jennifer Love Hewitt til magasinet, da hun ventede sit første barn.

Jennifer Love Hewitt og Brian Hallisay mødte hinanden på optagelserne til serien "Love Bites". De har dannet par siden 2012.

Newspaq