Guardiola og City lejer Samir Nasri ud til Sevilla
Nasri skifter til Sevilla på en lejeaftale for denne sæson, hvor han skal forsøge at få gang i karrieren igen.
Den franske tekniker Samir Nasri er det seneste offer for Pep Guardiolas oprydning i sin trup i Manchester City. Nasri er blevet lejet ud for resten af sæsonen til Sevilla.
Den franske tekniker Samir Nasri er det seneste offer for Pep Guardiolas oprydning i sin trup i Manchester City. Nasri er blevet lejet ud for resten af sæsonen til Sevilla. Foto: Martin Rickett/AP

Franskmanden Samir Nasri skifter til Sevilla fra Manchester City på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

Det bekræfter begge klubber på deres hjemmesider.

- Offensivspilleren kommer på en lejeaftale frem til 30. juni 2017. Det er uden option på, at vi kan købe ham, meddeler Sevilla, der har vundet Europa League de seneste tre sæsoner.

Nasri er den seneste i en række af spillere, der onsdag har forladt Manchester City, da der ikke var udsigt til spilletid under den nye cheftræner, Pep Guardiola.

Tidligere på dagen rejste Joe Hart til Torino, og Wilfried Bony blev lejet ud til Stoke for sæsonen.

Den 29-årige tekniker har været med til at vinde to Premier League-titler og scoret 27 mål i sin tid hos Manchester City, siden han kom til klubben i 2011 fra Arsenal.

Efter en sidste sæson, der var meget plaget af skader for Nasri, blev franskmanden kritiseret af Pep Guardiola, der mente, at han var ude af form, da han vendte tilbage til klubben til sæsonopstarten.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.