Snakkeklub og syltekrukke.
Så hårde ord er blevet sat på regeringens Vækstforum, fra både fagbevægelsen og spidser i dansk erhvervsliv.
Og der venter da også forummets lange række af forslag en grum skæbne, når de her til formiddag bliver præsenteret, fastslår to politiske iagttagere.
"De vil helt sikkert blive skudt ned i løbet fredagen både fra højre og venstre side," siger tidligere spindoktor for Anders Fogh Ramussen, Michael Kristensen.
Samme diagnose kommer fra erhvervskommentator på Politiken, Niels Lunde.
Han mener, Lars Løkke Rasmussen (V) har dummet sig ved selv at sætte sig for bordenden i Vækstforum, da han søsatte projektet i efteråret 2009.
"Problemet er, at det står uklart, hvem der egentlig kommer med de her forslag. Er det et privat forslag, eller er det regeringens?," siger han.
Allerede for to måneder siden gjorde fagbevægelsen det klart, at den ikke kunne skrive under på dagens anbefalinger. Ligesom en række erhvervsledere i efteråret dundrede mod projektet, som de beskyldte for at være uambitiøst.
Vækstforum er samtidig blevet beskyldt for at være Løkkes private snakkeklub. Et stempel som ikke er helt ramt ved siden af, mener iagttagerne, der peger på, at Løkkes forgænger var bedre til at have et bredere udsnit af samfundet med rundt om bordet.
"Anders Fogh havde i sit Globaliseringsråd flere organisationer med inde. Lars Løkke har gjort det modsatte. Han har kun fire organisationer inde plus nogle frie fugle, så de har valgt to helt forskellige modeller," siger Niels Lunde, der dog kan se fordele og ulemper ved begge tilgange.
"Det er statsministeren, der har inviteret de her folk, fordi han personlig syntes, de havde noget at bidrage med," konstaterer Michael Kristiansen, der kalder Vækstforum "erhvervslivet bud på fremtiden."
Trods alle børnesygdommene kan Projekt Vækstforum ikke stemples som en fiasko, mener Niels Lunde og Michael Kristiansen.
For selv om forslag som hævelse af boligskatten og afskaffelse af efterlønnen har lange udsigter, så har Vækstforum en pointe, når det kræver gennemgribende reformer.
"Hvis vi taler sammen om to-tre år, så er jeg sikker på, at flere forslag er vedtaget eller på vej til det," siger Michael Kristensen, som peger på, at Lars Løkke frem mod et valg vil bruge Vækstforum til at øge krisebevidstheden i vælgerkorpset.
"Lige meget, hvem der vinder næste folketingsvalg, så bliver vi nødt til at gøre noget ved dansk økonomi. Og her kan de her forslag blive taget i anvendelse," siger Niels Lunde.