Groft overfald: Buschauffør slået i ansigtet i arbejdstiden - nu er der faldet dom i sagen
En 26-årig er blevet idømt dages ubetinget fængsel og blev frakendt retten til at føre motordrevet køretøj i tre år. Tilbage i november slog han en buschauffør flere gange i ansigtet. Foto: Claus Bech Ritzau Scanpix / Shutterstock (arkivfotos)
Beruset 26-årig uden kørekort tvang bus til standsning og slog chaufføren to gange. Det koster manden 40 dage bag tremmer.

En 26-årig blev så gal i skralden en morgen i november, at han tog fat i en buschaufførs krave og tildelte ham to slag med flad hånd.

Det erkendte den 26-årige i Retten i Næstved. Erkendelsen indbragte manden en dom på for vold mod en person i offentlig tjeneste, skriver Sjællandske.

Manden fik 40 dages ubetinget fængsel og blev frakendt retten til at føre motordrevet køretøj i tre år. Udover volden blev manden også dømt for spirituskørsel og for at have kørt bilen uden kørekort.

Ifølge avisen mente den 26-årige den morgen i november, at bussen var kørt ind foran ham og havde ramt hans bil. Han tvang derefter bussen til standsning, og gennem bussens rude tog han fat i chaufføren og slog ham.

Det fremgår ikke om buschaufføren kom til skade, ligesom det heller ikke fremgår om bussen rent faktisk havde ramt den 26-åriges bil.