Grønne fif: Her er de fire bedste planter til dit hjem
Stueplanter er gode - for både indeklimaet og indretningen. Colourbox
Vil du gøre noget godt for dig selv og dit hjem, så indret med planter – og vælg de planter, der passer bedst til de enkelte rum. Få tips til at finde de bedste planter her.

Planter i hjemmet ser ikke bare smukt ud. Det er også godt for indeklimaet – især hvis du vælger de helt rigtige planter til dit hjem. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke planter du pryder dit hjem med. Få tips til, hvilke planter der gør sig bedst i boligens rum her.

Stuen: Guldranke

Guldranken er modstandsdygtig over for svagt lys, og så kan den nøjes med at blive vandet, når jorden føles lidt tør. Den smukke guldranke kan vokse sig høj i stuen og på den måde fremhæve højden af rummet.

Soveværelset: Jasmin
Den skønne jasmin egner sig perfekt til soveværelset, hvor den prægtige duft fremmer en rolig, dyb søvn. Undersøgelser har vist, at duften af jasmin samtidig kan hjælpe på søvnbesvær.

Fem tips til rent sengetøj. Læs mere på isabellas.dk

Badeværelset: Philodendron
En Philodendron trives perfekt i fugtige områder, og derfor er det en oplagt plante at have på badeværelset. Den trives i fugten, og skal vandes cirka en gang om ugen.

Er du for pertentlig med rengøring? Læs mere på isabellas.dk

Kontoret: Fredsliljer
Hjemmekontoret er måske ikke her, du b
efinder dig oftest, og derfor er det oplagt at lade fredsliljen bo her. Fredsliljen kræver minimal vedligeholdelse og kan leve i indirekte sollys.

Line Sølvhøj Johansson, Isabellas, Aller Media