Griezmann brillerer i Atlético-sejr over Celta Vigo

Den franske profil scorede og stod for et genialt oplæg, da Atlético Madrid slog Celta Vigo 3-0 hjemme.
Antoine Griezmann var i vælten, da Atlético Madrid slog Celta Vigo 3-0 i den bedste spanske række.
Antoine Griezmann var i vælten, da Atlético Madrid slog Celta Vigo 3-0 i den bedste spanske række. Foto: Pierre-philippe Marcou/AFP

Atlético Madrid-spillerne gør, hvad de kan for at holde lidt spænding i Primera Division.

Det gælder ikke mindst den franske profil Antoine Griezmann, der søndag viste sin klasse i 3-0-sejren over Celta Vigo med en scoring og et genialt oplæg.

Sejren sendte Atlético op på 64 point på andenpladsen efter Barcelona, der har otte point mere.

Daniel Wass var ude med en skade i lænden, mens Pione Sisto var henvist til bænken. I stedet var Emre Mor med fra start hos Celta Vigo, men det hjalp ikke meget mod overmagten.

Gæsterne holdt Atlético fra at score helt frem til et minut før pausen, men så kunne Griezmanns klasse ikke holdes nede længere.

Efter et hjørnespark blev franskmanden headet fri tæt ved mål, og Griezmann viste kølighed, da han først tørrede en forsvarsspiller og sparkede bolden op i nettaget til 1-0-føring.

Det blev 2-0 ti minutter efter pausen efter endnu en genialitet af Griezmann, som med en camoufleret stikning fandt Victor Vitolo, som løftede bolden fikst over Celta-keeper Ruben Blanco.

Alt håb hos Celta blev slukket efter lidt over en time, da Angel Correa øgede hjemmeholdets føring til 3-0, og derefter var hjemmeholdets sejr aldrig i fare.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.