Grevinde Alexandra: Får ikke Nikolai hjem mere
- Jeg syntes, at det var hårdt i starten, at han (prins Nikolai, red.) først kom hjem hver anden weekend, siger grevinde Alexandra. Foto: Scanpix/arkiv
Det bliver ikke til meget samvær med den ældste søn for grevinden.

Prins Nikolai på 16 år nyder tilværelsen på kostskolen Herlufsholm, hvor han går i gymnasiet. Det betyder samtidig, at mor, grevinde Alexandra, må se lidt mindre til sin ældste søn, end hun er vant til.

Det fortæller hun til Billed-Bladet.

– Ja, jeg tror ikke, jeg får ham hjem mere – bare en gang imellem i weekenden. Og det er også dejligt at se, at han har det så godt der, siger hun til ugebladet.

Det er blot et halvt år siden, at grevinden tog beslutningen om, at hendes og børnenes fremtid ikke skulle være sammen med fotografen Martin Jørgensen, som hun nåede at være gift med i otte år.

Efter skilsmissen føler grevinde Alexandra samtidig, at hun er kommet tættere på sine to drenge, fortæller hun til Billed-Bladet. Men det er altså kun prins Felix, hun ser til daglig i hjemmet.

- Jeg syntes, at det var hårdt i starten, at han (prins Nikolai, red.) først kom hjem hver anden weekend. Men jeg har vænnet mig til det, og jeg kan se, at han trives. Jeg kan godt se, at det ikke kun er en beslutning, som han tager. Det påvirker hele familien, for lige pludselig er Felix ret meget enebarn derhjemme. Men han har det godt med det, siger grevinde Alexandra.