Graversen var anonym i Celtic-sejr
Thomas Graversen spillede ikke nogen stor kamp, da Celtic med besvær fik tre point mod pokalmestrene fra Hearts.

Thomas Graversen var med fra start, da de forsvarende mestre fra Celtic var på besøg hos pokalmestrene fra Hearts. Både Graversen og Celtic som helhed spillede dog langt fra som mestre, men det lykkes alligevel at hive en 2-1 sejr i land.

Hearts var ellers klart bedst i første halvleg og førte fuldt fortjent 1-0 ved pauseteen, men Celtic dominerede de sidste 45 minutter og vandt kampen 2-1 med en neutral Thomas Graversen på banen i hele kampen.

Danskeren fik aldrig den styrende rolle på midtbanen, hvor han ofte løb forgæves rundt og ikke lavede andet end at fræse græsset på Tynecastle Stadium op. Når han endelig var i boldbesiddelse, lykkedes det ikke at skabe noget frem af banen, og han gjorde sig mest bemærket med et gult kort midtvejs i første halvleg.

Ellers var danskeren mest beskæftiget i det defensive, hvor Celtic undervejs i første halvleg var under hårdt pres. Han måtte også i en enkelt situation agere redningsmand, da han fik sparket bolden væk i sidste øjeblik. Dermed frarøvede han Hearts en 2-0 føring, efter at Saulius Mikoliunas fuldt fortjent havde bragt pokalmestrene foran 1-0 efter en halv time på et fremragende langskud.

Celtic kom længere frem på banen i anden halvleg og fik mere kontrol over kampen, dog uden at Thomas Graversen fik sat mere præg på det offensive spil. Han kunne dog se sin holdkammerat med det fantastiske navn Jan Vennegoor of Hesselink udligne et kvarter inde i anden halvleg, efter at Celtic i flere omgange havde været tæt på udligningen.

Kampen fandt sin afgørelse med 10 minutter igen, da Jiri Jarosik med en fornem enkeltmandspræstation sikrede Celtic og Thomas Graversen alle tre point. Dermed kom de forsvarende mestre et skridt nærmere på endnu et mesterskab trods en svag indsats af Graversen.