Grandprix-favorit: Stiletterne kræver fokus
Simone Egeriis er favorit til sejren. Foto: Flindt Mogens/Polfoto
Der er kun timer til finalen i det danske melodigrandprix finder sted i Horsens. Favoritten til sejren har været i skarp træning.

24-årige Simone Egeriis er storfavorit til at vinde det danske melodigrandprix, og med et par timer til finalen, kunne man tro, at nerverne var begyndt at melde sig.

Men sådan er det ikke for den blonde sangerinde, der har styr på både show og nerver, inden det går løs i Forum Horsens lørdag aften, hvor hun stiller op med sangen "Heart Shaped Hole".

- Jeg har ingen nerver over showet i aften. Min generalprøve i går gik rigtig godt, og jeg føler mig hjemme på scenen, siger sangerinden, der har deltaget i musikkonkurrencen to gange før.

- Jeg er bare super spændt og føler, at det var i går, jeg sidst deltog i grandprixet, selv om det faktisk er tre år siden. Derfor kører jeg bare videre på glæden fra dengang, siger hun.

Alligevel er der andet end bare stemmen, hun har været nødt til at træne for at være sikker på, at alt går som det skal, når hun går på scenen.

- Det kræver rigtig meget fokus at gå op og ned af trappen til hjertet i min scenografi, fordi jeg har så høje stiletter på og en lang kjole, men jeg har virkelig øvet mig. Så jeg er totalt klar, siger hun.

- Jo flere gange, jeg øver mit show igennem, jo bedre går det. Og jeg føler mig helt sikker i min performance til i aften, slår hun fast.

Showet bliver sendt direkte på DR1 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS