Grand prix-sanger: Barnedrøm går i opfyldelse
Sophia Nohr deltog i sidste års X Factor, og nu er hun klar til at indtage melodi grand prix-scenen. Foto: Jan Unger/Polfoto
Den tidligere X Factor-deltager Sophia Nohr deltager i dette års melodi grand prix. Og det bliver en barnedrøm, der går i opfyldelse.

Nogle kan sikkert nikke genkendende til, at de som børn stod og sang i hårbørsten foran spejlet og drømte sig væk til melodi grand prix-scenen.

Det kan den tidligere X Factor-deltager Sophia Nohr i hvert fald, og det var derfor en drøm, der gik i opfyldelse, da hun fik at vide, at hun er en af deltagerne i dette års melodi grand prix.

- Det er vidunderligt. Det har jeg altid drømt om. Melodi grand prix har altid været en ting, som jeg bare ville prøve på et tidspunkt, siger Sophia Nohr til Ritzau Fokus.

Og det er ikke kun den 26-årige sangerinde, der får sin drøm opfyldt. Det gør hendes veninde Clara Christiansen, der skal være bassist og korsanger, også. Faktisk har de to haft et band sammen som børn, der hed "Power Sisters", hvor de skrev og sang melodi grand prix-sange.

- Vi har altid haft den drøm sammen, da vi havde vores lille band, og nu står vi her sammen. Det er jo helt vildt. Da vi fandt ud af, at Clara kunne være med, havde vi nærmest en kæmpe tudetur over, at den naive barnedrøm gik i opfyldelse, siger Sophia Nohr og bliver suppleret af sin veninde:

- Jeg er den største grand prix-nørd. Sophia sagde til mig "Jeg er næsten mere glad for, at du får lov til at være med". Det er fantastisk at få lov til at gøre det her i fællesskab, griner Clara Christiansen.

Sangerinden Sophia Nohr blev et kendt ansigt blandt danskerne, da hun sidste år deltog i X Factor, hvor hun blev nummer syv. Nu er hun klar til at stille sig på melodi grand prix-scenen sammen med sin veninde og synge sangen " Blue Horizon".

Sangkonkurrencen løber af stablen den 13. februar.

/ritzau/FOKUS