Grådkvalt Wozniacki skuffer fælt i Canada
Sådan kender vi hende bedst: Fuld af slagkraft og vinderinstinkt. Men i aften glippede det totalt for den dansker verdensetter. Foto: Polfoto, AP, Lionel Cironneau
Caroline Wozniacki havde klart de bedste kort på hånden, men tabte alligevel til den stort set ukendte italiener Roberta Vinci

Den danske verdensetter Caroline Wozniacki måtte fælde en tåre, da hun i dag måtte se sig besejret af den på papiret uværdige modstander, Roberta Vinci.

Statistisk set ventede der sig ikke Caroline Wozniacki nogen uoverskuelig opgave i tredje runde af Rogers Cup, der blev spillet i Toronto, onsdag aften. Men det blev helt skandaløst til en afklapsning med cifrene 4-6, 5-7 i den forholdsvis ukendte italiener Roberta Vincis favør.

Mens Caroline Wozniacki, der vandt turneringen sidste år, var seedet som nummer et i turneringen, var den 28-årige italienske modstander ikke seedet i det hele taget. Og trods sin karriere, der alt andet lige er noget længere end den 21-årige danske tennisdronnings, har hun kun sjældent spillet sig til tops. Alt i alt har hun vundet seks titler, mens danskeren har vundet 17.

I Rogers Cup er det aldrig blevet til mere end anden runde, bortset fra sidste år, hvor hun spillede sig i kvartfinalen med sin doublemakker.

Men i aftenens kamp i det canadiske var rollerne byttet om.

Uden de store besværligheder kunne italieneren spille første set hjem med cifrene 4-6.

Andet startede anderledes morsomt med Wozniacki-briller på, og danskeren kom foran 3-0, og avancerede også til 5-1, men så stoppede festen også.

Helt skandaløst fik italieneren lov at komme tilbage i kampen, og nedturen ville ingen ende tage. Roberta Vinci kæmpede sig op fra 5-1 til vindercifrene 5-7.