Grådkvalt Wozniacki skuffer fælt i Canada

Caroline Wozniacki havde klart de bedste kort på hånden, men tabte alligevel til den stort set ukendte italiener Roberta Vinci
Sådan kender vi hende bedst: Fuld af slagkraft og vinderinstinkt. Men i aften glippede det totalt for den dansker verdensetter.
Sådan kender vi hende bedst: Fuld af slagkraft og vinderinstinkt. Men i aften glippede det totalt for den dansker verdensetter. Foto: Polfoto, AP, Lionel Cironneau

Den danske verdensetter Caroline Wozniacki måtte fælde en tåre, da hun i dag måtte se sig besejret af den på papiret uværdige modstander, Roberta Vinci.

Statistisk set ventede der sig ikke Caroline Wozniacki nogen uoverskuelig opgave i tredje runde af Rogers Cup, der blev spillet i Toronto, onsdag aften. Men det blev helt skandaløst til en afklapsning med cifrene 4-6, 5-7 i den forholdsvis ukendte italiener Roberta Vincis favør.

Mens Caroline Wozniacki, der vandt turneringen sidste år, var seedet som nummer et i turneringen, var den 28-årige italienske modstander ikke seedet i det hele taget. Og trods sin karriere, der alt andet lige er noget længere end den 21-årige danske tennisdronnings, har hun kun sjældent spillet sig til tops. Alt i alt har hun vundet seks titler, mens danskeren har vundet 17.

I Rogers Cup er det aldrig blevet til mere end anden runde, bortset fra sidste år, hvor hun spillede sig i kvartfinalen med sin doublemakker.

Men i aftenens kamp i det canadiske var rollerne byttet om.

Uden de store besværligheder kunne italieneren spille første set hjem med cifrene 4-6.

Andet startede anderledes morsomt med Wozniacki-briller på, og danskeren kom foran 3-0, og avancerede også til 5-1, men så stoppede festen også.

Helt skandaløst fik italieneren lov at komme tilbage i kampen, og nedturen ville ingen ende tage. Roberta Vinci kæmpede sig op fra 5-1 til vindercifrene 5-7.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.