Det er ikke nemt at drive gourmetrestaurant. Slet ikke, når man oveni har måttet håndtere flere nedlukninger på grund af corona.
Det må den københavnske Amass sande – den har nu drejet nøglen om.
– De sidste tre år har været brutale. De har i høj grad påvirket min familie, min virksomhed, mit personale og mig selv både psykisk og fysisk, skriver restaurantens ejer, Matt Orlando, i et længere opslag på Instagram.
Og besøger man restaurantens hjemmeside, står der, at Amass Aps er taget under konkursbehandling tirsdag den 29. november.
– Amass er et fysisk sted men en tankegang, der går videre end disse vægge. Jeg ved ikke, hvilken form tankegangen vil antage fremover. Men vær sikker på, at det langt fra er overstået, lyder det også i opslaget på instagram.
Amass blev nævnt i seneste udgave af Michelin Guide. Den har godt nok ikke en regulær stjerne, men en grøn en af slagsen – det betyder, at de er i forreste linje, når det handler om bæredygtighed.