Gourmet-øl til Frems kampe
Arbejderklubben Frem fyrer Carlsberg efter 120 år og vil fremover servere øl fra Gourmetbryggeriet til kampene i Valby Idrætspark.

Efter 120 år dropper Boldklubben Frem samarbejdet med det lokale bryggeri, Carlsberg, og de næste tre år vil arbejderklubben servere en tysk inspireret pilsner fra Gourmetbryggeriet til klubbens kampe.

Det oplyser Boldklubben Frem på sin hjemmeside.

»Vi kunne ikke blive enige med Carlsberg om en ny aftale, så da vi havde undersøgt GB Bryggeriet og hørt om deres planer, var vi ikke i tvivl. Vi er parate til at gå nye veje,« fortæller Frems direktør, Hans Hermansen.

Frems fans – der selv har markedsført sig som en arbejdsklub – vil fremover kunne nyde en GB pilsner på 4,6 procent, som er brygget med inspiration i den tyske pilsner-tradition.

»Det, at GourmetBryggeriet tør være anderledes, blive set og ikke mindst drukket på et fodboldstadion eller til en koncert, hvor man normalt ikke ser specialøl, understreger, at GourmetBryggeriet ønsker at nå ud over egen bygrænse,« fortæller salgschef Anders Østerberg fra bryggeriet.

Gourmetbryggeriet ligger i Roskilde og er et af de hurtigstvoksende nye bryggerier i Danmark.