Gordon-Levitt rasende på mandemagasin
Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt føler sig krænket af magasinet GQ, efter de har skrevet om hans brors død.

Inception-skuespilleren Joseph Gordon-Levitt gik vred til tasterne på sin blog på Tumblr.com, da han læste et interview med sig selv i mandemagasinet GQ.

Her stod nemlig, at hans bror var død af en overdosis.

- Den ældste Gordon-Levitt døde af en påstået overdosis i 2010. "Det var et uheld" er alt, hvad Joe vil sige til det, skriver journalisten Amy Wallace i artiklen i GQ.

Artiklen blev skrevet, efter Gordon-Levitt havde givet et interview til Wallace, der handlede om rollen i den nye Batman film, The Dark Knight Rises, og produktionsselskabet, som skuespilleren startede med sin afdøde bror Dan.

I bloggen kritiserer Batman-stjernen journalistens ordvalg og kalder hendes brug af ordene for "faktuelt forkert" og "uansvarligt", da han mener, at påstandene om stoffer kommer fra sladder-hjemmesider.

- Jeg kan ikke lide offentligt at snakke om min brors død, men jeg gør en undtagelse for at rette denne uansvarlige anklage, skriver den tilbageværende Gordon-Levitt.

GQ redaktørerne står dog ved artiklen, og magasinets chefer har reageret på kontroversen ved at forsvare artiklen om skuespilleren og hans afdøde fotograf-bror.

- Bladet står ved artiklen, der beskriver de faktiske omstændigheder, som er blevet bekræftet i detaljer af Los Angeles Countys ligsynsmænd, skriver GQ i en meddelelse.

Ligsynsmændenes kontor i Los Angeles har siden bekræftet overfor TheWrap.com, at den afdøde Gordon-Levitts dødsårsag var ketaminforgiftning, der opstår ved en overdosis af stoffet. Dødsfaldet blev officielt betegnet som utilsigtet.

/ritzau/