Golf: Anders Hansen åbner fejlfrit i Dubai
Anders Hansen gik en fejlfri runde på banen i Dubai. Foto: www.colourbox.com/free
Anders Hansen åbnede med en bogey-fri runde i Dubai og ligger på en delt sjetteplads efter første runde.

Golfspilleren Anders Hansen åbnede klart bedst af de seks danskere, der torsdag tog hul på European Tour-turneringen Omega Dubai Desert Classic.

Anders Hansen gik en fejlfri runde på banen i Dubai. Scorekortet var pletfrit uden bogeys eller det, der er værre. Og da han samtidig leverede seks birdies, kunne Hansen notere sig en score på 66 slag - seks under banens par.

Det rækker efter førstedagen til en placering som en delt nummer seks i turneringen, der føres af østrigske Bernd Wiesberger, der er to slag bedre end Anders Hansen.

Thomas Bjørn vandt turneringen i 2001, men det kunststykke får den erfarne dansker svært ved at gentage i år. Bjørn åbnede med en runde i par, hvilket blot rækker til en delt 81.-plads efter førstedagen.

Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen gik begge første runde i 71 slag, og de ligger side om side på 54.-pladsen - et slag foran Bjørn og fem slag efter Anders Hansen.

Thorbjørn Olesen brugte som Thomas Bjørn 72 slag - hvilket er lig med banens par, mens Søren Kjeldsen noterede sig en runde i 75 slag, hvilket placerer ham i feltets tunge ende.

Anden runde spilles fredag, lørdag spilles tredje runde, mens vinderen kåres efter søndagens fjerde og afgørende runde.

/ritzau/