Golden State tangerer vild Chicago Bulls-rekord
Stephen Curry (th.) var som altid en afgørende faktor, da Golden State Warriors tog en rekordsejr over Oklahoma City Thunder natten til fredag dansk tid. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP
Med sejren over Oklahoma City Thunder tog NBA-mestrene sejr nummer 44 i træk på hjemmebane.

NBA-mestrene Golden State Warriors har været tæt på ustoppelige i denne sæson, og på hjemmebanen i Oracle Arena har holdet været komplet uovervindeligt.

Det resulterede natten til fredag dansk tid i, at Golden State tangerede en utrolig rekord sat af det legendariske Chicago Bulls-mandskab anført af Michael Jordan i 1995 og 1996.

Med hjemmesejren over Oklahoma City Thunder tog Golden State den 44. hjemmebanesejr i træk, hvilket er det samme antal, som Chicago-holdet nåede for cirka 20 år siden mellem marts 1995 og april 1996.

Stjernen Stephen Curry førte som så ofte før an i sejren på 121-106. Curry satte 33 point på pointtavlen, mens holdkammeraten Klay Thompson bød ind med 21 point.

Sejren betyder, at mesterholdet har vundet 55 af sæsonens første 60 kampe. Det har intet NBA-hold tidligere præsteret.

Golden State Warriors kan tage hjemmebanerekorden alene i starten af næste uge, hvis holdet kan nedlægge Orlando Magic i Oakland.

Først gælder det dog en udebanekamp i weekenden mod skrantende Los Angeles Lakers, som har været det næstdårligste hold i NBA i denne sæson.

/ritzau/