Godmorgen, Martin Henriksen (DF)

Jeg var så rask i gang med at hyggesnakke med mine veninder på Syddansk Universitet, imens jeg dovent bladrede i den altid så gode Nyhedsavisen, da jeg stopper brat op og læser den artikel, som jeg i chokeret tilstand læser flere gange i træk.
Artiklen omhandler det modige Dansk Folkeparti-medlem Martin Henriksens platte, uholdbare udtalelser, og han har endda fået den mulighed at snige sig ind i Folketinget og sætte sig til rette blandt det gode selskab.
Sikke en omgang tåbelig snak, tænker jeg, og kommer i tanke om, at det ikke er så lang tid siden, at hans retorik omkring muslimer fik ham næsten tudende i salatfadet, men han undslap dog grundet moderen af alle mødre: nemlig selveste Pia Kjærsgaard. Men han fik dog en næse af statsministeren.
Men så langt, så godt. Jeg husker en speciel udtalelse, han kom med på hjemmesiden, og jeg viderebringer den her, taget fra www.humanisme.dk:
»En seriøs diskussion om integration i Danmark kan ikke tage udgangspunkt i flinke grønthandlere og højtuddannede muslimer. Det er sjælen, det muslimske fællesskab, dogmerne, de religiøse love og selve antallet af muslimer, som er vores fælles fjende. Faktisk er selve islam også muslimernes værste fjende, ikke bare danskernes. Det er muslimernes forbandelse ved fødsel at være tilknyttet denne undertrykkelsens religion. Det er realiteterne, og vi bliver simpelthen nødt til at forholde os til det.« (martinhenriksen.dk, uge 17, 2006).
Jamen, her ser vi jo, hvad den purunge Martins endelige formål er med hele denne cirkusbadulje, han har sat gang i ved at kontakte undervisningsministeriet om en redegørelse for, hvorvidt hans fascistiske teorier omkring muslimer er holdbare. Hvis vi ikke skal tage udgangspunkt i højtuddannede muslimer, jamen, hvem skal han så komme i snak med angående de hjemmebryggede hypoteser omkring islam?
Come on! Please Martin, for vores alles skyld – undertryk nu de barndomstraumer, du måtte besidde, eller søg psykolog for at bearbejde dine sorte, gemte spøgelser, og se så at få fjernet de skyklapper fra øjnene i en fart! Vi glemmer jo heller ikke, hvordan jøderne i fællesskab led under anklager fra højre og venstre på grund af Tysklands falmende økonomiske situation med tor-tur og død til følge, eller gør vi?
Jeg råber højt hurra for fordybelsesrummet på universitetet og takker i mine bønner de mennesker, der har været initiativtagere til at opstarte projektet, da jeg nu er fri for at fare rundt for at finde en stille plads, hvor jeg kan fordybe mig i min religion og bede til Gud om indre fred/kærlighed. Rummet lyser af salighed, og jeg anbefaler varmt alle at tage et smut ned og få renset deres tanker – hvad enten de er buddhister, kristne eller muslimer. Rummet er for alle, der vil ransage deres indre.
Jeg er endvidere meget uforstående over for tilstedeværelsen af religiøs mobning. Islam handler jo netop om at omfavne alle mennesker uanset tro i kærlighedens favn. Med dette in mente ønsker jeg alle læsere et godt nytår.