Glen Riddersholm blåstempler 0-0 i Esbjerg
Glen Riddersholm er overordnet set tilfreds med 0-0 ude mod Esbjerg. Foto: Henning Bagger/Scanpix
AGF holdt buret rent for fjerde kamp i træk, da holdet i Esbjerg fik 0-0. Et fint udgangspunkt, lyder det.

AGF spillede søndag eftermiddag 0-0 i Esbjerg i den første af to playoff-kampe mod vestjyderne om at undgå et dobbeltopgør mod enten Viborg eller Horsens om en direkte nedrykning fra Alka Superligaen.

Cheftræner Glen Riddersholm var efter de 90 minutter ærgerlig over, at det ikke lykkedes AGF at tage sejren, men blåstemplede alligevel resultatet.

- Vi spillede ikke nogen specielt god første halvleg kollektivt, men vi stemplede ind i anden, og vi skulle vel reelt set have afgjort kampen på en af Mustapha Bundus to-tre store chancer.

- Samlet set står vi dog tilbage med et fornuftigt udgangspunkt, og vi skal nu ud og angribe igen på onsdag, hvor vi møder Esbjerg igen, siger han.

Resultatet betyder, at AGF nu har spillet fire kampe i træk uden at lukke mål ind, og det glæder cheftræneren.

- At vi har spillet til nul for fjerde kamp i streg, er i sig selv imponerende, når man tænker på, hvilket udgangspunkt vi er kommet fra i denne sæson.

- Det faktum kan vi tage med os videre, og nu skal vi bruge den kommende tid på at nulstille denne kamp og få lært den vigtigste lektie, så vi er klar til onsdag, siger Glen Riddersholm.

Han mener, at nøglen til en samlet sejr over Esbjerg bliver at fortsætte den indstilling, AGF-holdet har vist de seneste uger.

- Vi skal blive ved med det, vi har vist i de seneste fire kampe fraregnet første halvleg mod Esbjerg. Det mod og den investeringsvillighed, vi har bygget ind i holdet, skal vi køre videre med, siger Glen Riddersholm.

Returopgøret fløjtes i gang onsdag klokken 18.00 på Ceres Park i Aarhus.

/ritzau/
via Listen To News