Glædeligt gensyn med Randers for Todd
Randers slog AGF 2-1, da Colin Todd vendte tilbage som træner på hjemmebane i Randers.

Han er kun udset som en midlertidig løsning, men det gjorde ikke gensynet med Randers FC's hjemmebane mindre glædeligt for træner Colin Todd, da hans hold søndag aften slog AGF 2-1 i Randers' første hjemmekamp i denne sæson.

Med to sejre i streg er Colin Todds tropper dermed placeret på en tredjeplads efter tre kampe, og det må siges at være noget af en omvæltning efter 1-6 nederlaget i åbningskampen mod Sønderjyske.

- Jeg tog ansvaret efter den første kamp, taktikken og holdet var forkert. Mine hold er normalt aldrig så løst organiseret, men siden har jeg arbejdet med at finde de rigtige 11, og i dag så det jo fint ud, siger Colin Todd.

- Vi blev straffet i første halvleg på en dødbold, som er en akilleshæl i øjeblikket, men derudover synes jeg vi var meget, meget gode, siger Colin Todd, der senest stod i spidsen for de lyseblå i en hjemmekamp i 2009.

Randers kom tilbage i kampen, da Lasse Rise udlignede med et fremragende langskudsmål kort inde i anden halvleg.

- Jeg fik bolden på kanten, så rykkede jeg ind i banen og så, at de bakkede, og så er det vel fair at sige, at den blev ramt okay, siger Lasse Rise.

Som sin træner er Lasse Rise positivt overrasket over, hvordan Randers-holdet er rykket sammen siden lussingen i første runde.

- Vi blev nok taget på sengen af Superligaen i den første kamp. Vi var ikke klar, men det fik os alle sammen til at stå mere sammen.

Angrebskollega Ronnie Schwartz blev matchvinder, men han skyldte i den grad også en scoring efter kæmpe afbrændere i første halvleg. Specielt efter blot to minutter, da han fra klos hold skød forbi et tomt mål.

- Den var slem, jeg troede nok, at den var inde, før jeg sparkede.

- Den eneste måde at komme ind i kampen på igen var at arbejde hårdt og vise gutterne, at jeg stadig var der. Og da jeg så kunne se den gå ind i anden halvleg efter alle de brændte chancer, det var selvfølgelig stort, siger Ronnie Schwartz.

/ritzau/