Glad Gustav viser lokkerne frem efter operation

Den sprælske tv-kendis Gustav Salinas viser resultatet af fredagens hårtransplantation frem på sociale medier.
Gustav Salinas har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at han har fået foretaget kosmetiske indgreb som Botox og fillers for over 200.000 kroner.
Gustav Salinas har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at han har fået foretaget kosmetiske indgreb som Botox og fillers for over 200.000 kroner. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Rynker og vigende hårgrænse er noget, de fleste mænd må leve med, når de kommer lidt op i alderen.

Men hedder man Gustav Salinas, er den slags aldringstegn ikke noget, man nødvendigvis vil finde sig i.

Derfor havde den 26-årige tv-personlighed og fitnessforfatter fredag lagt sig under kniven for at få flyttet sin hårgrænse et par centimeter ned i panden og dække et par høje tindinger.

Og nu deler den tidligere realitystjerne resultatet af indgrebet på det sociale medie Instagram.

- Alt gik over alle forventninger. Jeg er så lykkelig, og nu glæder jeg mig bare til, at det begynder at hele, og jeg skal vise mit sygesikring for at komme ind forskellige steder, skriver en tilfreds Gustav Salinas på Instagram efter operationen.

I opslaget har fitnessiværksætteren delt et før- og efterbillede fra operationen, og her er det tydeligt at se en forskel.

60.000 kroner var den nette sum, Gustav Salinas skulle lægge på bordet for at få sin ungdommelige hårgrænse tilbage.

Men selv om det ikke var første gang, han gik igennem kosmetiske indgreb, så var det alligevel en nervøs "For lækker til love"-stjerne, der tidligere på ugen fortalte om sit forestående indgreb på den røde løber til premieren på MTV-programmet "Ridiculousness".

- Men som jeg altid siger: Der findes ikke det perfekte, men du kan købe det perfekte, lød det fra den sprælske tv-kendis onsdag.

Se Gustav Salinas' før- og efterbillede af operationen her: https://www.instagram.com/p/BT_djcWh6Y-/?taken-by=gustavsalinas

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.