Interflora Giv far en smag på det gamle Norden
Mærkedage er kommet for at blive. I forbindelse med Fars dag d. 5 juni sætter Interflora med deres ASK Nordlig Gin fokus på dagen. Ginnen er destilleret på gamle nordiske lægeurter og har en maskulin smag med et strejf af Norden.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
ASK Nordlig Gin er ideel som Fars Dags gave, da dens unikke historie kan udtrykke den kærlighed, man føler for sin far. ASK Nordlig Gin er inspireret af den Nordiske Mytologi hvor asketræet er Livets Træ og lægger navn til ginnen såvel som motivet på den karakteristiske mørke flaske.

ASK Nordlig Gin har fået sit navn efter asketræet, der har vokset i Danmark i mere end 8000 år. I Nordisk Mytologi er Asketræet Livets Træ, "Yggdrasil", der ifølge historierne altid har en grøn krone og rækker helt op til himlen. Under træets rødder skulle der efter sigende fremspringe en kilde med visdommens vand til træet og duggen, der falder fra dens blade, holder jorden grøn. Historien om Yggdrasil afspejles hos ASK Nordlig Gin i den karakteristiske mørke flaske, der opbevarer ginen.

Destilleret på de gamle nordiske lægeurter; jernurt, stenurt, sarurt og salturt, som man tidligere mente styrkede både hjerte, lever og sjæl, garanterer ASK Nordlig Gin en unik gin-oplevelse. For at sikre den bedste smag, udvælges, sorteres og bearbejdes råvarerne manuelt.

Produktionen af ASK Nordlig Gin foregår på det danske mikro-destilleri, Nordisk Brænderi. Nordisk Brænderis ejendom ligger ved istidsslugten, Hødalen, i Fjerritslev og er startet af Anders Bilgram, som har rejst Norden tynd for at lære kunsten ved destillering.

ASK Nordlig Gin koster 429 kr. på Interflora.dk, men indgår også som kombination med en buket blomster hvis der er én, der skal forkæles lidt ekstra.

Yderligere spørgsmål, billeder osv.: Pressekontakt Magdalena Misiak, 23 67 55 42
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.