Gitte Nielsen offer for ringe Rambo-sex
Det var nok en fejl at gifte sig med Rambo, tænker Gitte Nielsen højt i tysk tv-show. Foto: Scanpix, ALESSIA PIERDOMENICO
Gitte Nielsen udtaler sig negativt om Sylvester Stallones genitale attributter i tysk reality-show.

Sylvester Stallone var en dårlig elsker. Anklagen kommer fra Gitte Nielsen, som i tysk reality-tv lader verden vide, at hun havde et uanstændigt dårligt sexliv, dengang hun var gift med den hårdtpumpede actionhelt.

Den negative ordstrøm indeholder en detaljeret beskrivelse af Sylvester Stallone som "en kanin i dobbeltsengen," hvis præstation ikke var tilfredsstillende. Det skriver eb.dk.

Man får indtryk af, at problemet har været et stort forbrug af steroider, som ikke sjældent sættes i forbindelse med visse bivirkninger. Under programmet har den afblegede blondine en samtale med den tidligere tyske tv-værtinde Ramone Leiss, hvor Leiss ønsker svar på følgende spørgsmål: 'Får man ikke mindre nosser af at bruge steroider'?

Hertil griner den nu 48-årige Gitte Nielsen højlydt: "Jo, jo, jo."

Udtalelserne i 'I'm A Celebrity - Get Me Out of Here', lader ingen tvivl tilbage: Hendes to år lange ægteskab fra 1985 var tidligt dømt til fiasko:

"Allerede en dag efter, at vi var blevet gift, forandrede han sig fuldstændigt. Han blev meget besidderisk. Jeg var næsten som en af hans biler. Det var forfærdeligt," siger Gitte Nielsen om sit forhenværende celebre liv i skyggen af Amerikas gamle muskel-ikon.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1693695.ece