Giants meget meget tæt på slutspillet
Med en sejr lørdag nat over Washington Redskins er New York Giants nu næsten 100 procent sikker på at tage den sidste slutspilsplads i NFC.

Lørdag nat dansk tid brast Morten Andersens drøm om at nå slutspilskampene i årets udgave af NFL. Hans hold, Atlanta Falcons, spillede ikke, men den hårdeste konkurrent i kampen om at tage den sidste ledige slutspilsplads i NFC, New York Giants, vandt 34-28 over Washington Redskins, og dermed er Giants næsten 100 procent sikker på at tage slutspilspladsen.

Hele otte af de resterende opgør skal falde ud på en bestemt måde, for at Green Bay Packers kan snyde Giants og nuppe den sidste slutspilsplads. Så mon ikke de allerede har ladet champagnepropperne springe i New York.

I Giants sejr over Redskins var det som så ofte før runningbacken Tiki Barber, der var den altafgørende spiller. Tre touchdowns og 234 yards løb den stærke Giants-spiller hjem.

De øvrige NFC-hold, der er klar til slutspillet er: Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles, Chicago Bears, New Orleans Saints og Seattle Seahawks.

I AFC falder de sidste brikker på plads i nat, når de sidste grundspilskampe afvikles.