Gerrard: Ikke op til Agger om han bliver
Liverpools anfører, Steven Gerrard, er bange for, at Daniel Agger ikke selv får lov at afgøre sin fremtid.

Den danske Liverpool-spiller Daniel Agger er i de seneste uger blevet nævnt som et særdeles varmt emne i både Manchester City og FC Barcelona, der begge godt kunne bruge den stærke spiller i midterforsvaret.

Og selvom Agger tidligere har svoret troskab til Liverpool, er pengene ifølge klubkammeraten Steven Gerrard angiveligt så store, at danskeren ikke selv har meget at skulle have sagt.

- Det er meget vigtigt at beholde ham. Han er en topspiller, og han har været her i syv år nu, han er en af vores publikumsfavoritter, siger den 33-årige anfører til ESPN.com.

- Han viser passion og tilslutning, hver gang han spiller. Men det kunne meget vel være en af de situationer, hvor det ikke er op til Daniel, men i sidste ende op til ejerne, siger Gerrard.

Tidligere på ugen satte Liverpools nye manager, Brendan Rodgers, ekstra skub i rygterne om et Agger-salg ved at sige, at klubben kan blive tvunget til at sælge den danske forsvarer, hvis et stort nok bud tikker ind.

- Manageren har sagt, at alle spillere har en pris, så vi må vente og se, men hvis du spørger mig, håber jeg, at han bliver. Jeg vil have, at alle vores bedste spillere bliver.

Daniel Agger kom til den engelske klub i 2006 efter at have slået igennem i Brøndby.

/ritzau/