George og Amal Clooney fik tvillinger
George og Amal Clooney fødte tirsdag tvillinger - en dreng og en pige - siger en talsmand for den amerikanske filmstjerne. Foto: Valerie Macon/AFP
Verdensberømt par blev forældre til tvillinger - en dreng og en pige - siger talsmand for Hollywoodstjernen.

Amal Clooney fødte tirsdag tvillinger - en dreng og en pige - siger en talsmand for hendes mand, filmstjernen George Clooney.

Amal Clooney og den Oscarvindende filmskuespiller, der blandt andet har medvirket i "Ocean's Eleven", blev gift i Italien i 2014. Brylluppet var med til at gøre dem til et af verdens mest berømte par.

- Her til morgen har Amal og George budt Ella og Alexander Clooney velkommen i deres liv. Alexander og Amal er begge sunde og glade, siger Stan Rosenfield, som er publicist for Clooney.

Han tilføjer, at "George vil komme sig i løbet af nogle dage".

Clooney og hans kone synes at have tilbragt meget af den seneste tid i Storbritannien, hvor de ejer flere huse.

Ifølge magasinet People besøgte tidligere præsident Barack Obama Clooneys i deres hjem i det vestlige London i sidste uge.

Amal Clooney, der er 39 år, og George Clooney, som er 56, holdt lav profil under hendes graviditet.

George Clooney aflyste et besøg i Armenien til en humanitær begivenhed i sidste weekend med ord om, at han aldrig ville kunne komme hjem, hvis han kone fødte tvillinger, mens han var væk.

Amal Clooney, der er født i Libanon, har i stort omfang fortsat sit job som menneskerettighedsadvokat og talte i FN i marts, hvor hun talte for at få efterforsket krigsforbrydelser begået af Islamisk Stat i Syrien og Irak.

Blandt Amal Clooneys klienter er den tidligere ukrainske premierminister Julia Timosjenko og den australske Wikileaks-stifter Julian Assange.

Ved parrets bryllup i Venedig foran pressefotografer, journalister og fans i 2014 deltog blandt andre Hollywoodskuespillerne Matt Damon, Brad Pitt, Angelina Jolie og rockmusikeren Bono.

De mange både rige og berømte gæster festede i det 450 år gamle Palazzo Papadopoli i en hoteloase med en syvstjernet restaurant i hovedbiblioteket.

Clooney har været gift en gang tidligere med skuespilleren Talia Balsam, der blandt andet medvirker i "Mad Men". Parret blev skilt i 1993.

/ritzau/Reuters