Gennemtæsket kvinde uden for livsfare

Den kvinde, der blev fundet livløs i en vejkant ved Skive, er uden for livsfare. Politiet i Skive har løsladt en af de otte, der torsdag blev anholdt i sagen.

Den 35-årige kvinde, der blev gennemtævet af syv mennesker for at skylde 3.000 kroner og siden fundet livløs i vejkanten ved Roslev i Jylland, er nu meldt uden for livsfare.

Hun er indlagt på hospitalet i Aalborg.

- Hun er stadig bevidstløs og i respirator, men hendes tilstand er stabil. Det er ikke til at sige, om der kan støde komplikationer til senere. Men hun er uden for livsfare nu, siger politiinspektør ved Midt- og vestjyllands Politi, Ole Henriksen. 

Dom falder i dag

Fredag klokken 12 afgør dommeren ved retten i Viborg om de syv mennesker, der er blevet anholdt i sagen, skal varetægtsfængsles. De var hele dagen i går til grundlovsforhør og dommeren har brugt natten til at tænke over tingene.

Politiet havde i går anholdt i alt otte mennesker, men én af de otte er igen blevet sat på fri fod.

- På baggrund af det vidneudsagn han gav i retten, mener vi ikke, at han har været særlig involveret i sagen, så derfor er han blevet løsladt igen, siger Ole Henriksen. 

Truede hende på livet

De syv tiltalte personer er kendte af politiet og kommer fra et misbrugsmiljø. De er alle mellem 16 og 44 år - og tæller blandt andet kvindens ekskæreste, dennes kone og hendes søn.

Det var et postbud, der fandt kvinden i vejkanten på Langerodde i Vile tæt på Roslev. Hun havde sår og ridser på kroppen og hendes hals og ansigt var hævet kraftigt op. Hun havde også voldsomme indre blødninger. En tatovering Yvonne på sin ene arm og fire manglende fingre førte politiet på sporet af, hvem hun var.

Naboerne til kvinden og hendes eksmand har fortalt, at der tit var skænderier mellem de to, og at manden var voldelig og højlydt havde truet hende på livet aftenen inden hun onsdag formiddag blev fundet banket bevidstløs - efter sigende på grund af en gæld på 3.000 kroner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.