Gary Barlow ulykkelig over dødfødt datter
Det er uvist, om Gary Barlow dukker på til den Olympiske afslutningsceremoni søndag som planlagt. Foto: AP/Wally Santana / POLFOTO
Take That-sangeren Gary Barlow og hans kone Dawn har mistet deres barn, der var dødt ved fødslen.

Den 4. august kom Gary Barlow og hans kone Dawns fjerde barn til verden. Desværre modtog forældreparret den knusende nyhed, at deres datter var død ved fødslen.

- Dawn og jeg er knuste over, at vi har mistet vores barn, siger Gary Barlow i en erklæring i følge den britiske netavis Mail Online.

Parret har været gift i 12 år og afslørede i april, at de ventede endnu en pige til deres børneflok. I den sørgelige erklæring fra parret har de navngivet deres lille pige Poppy.

- Poppy Barlow kom dødfødt til verden den 4. august i London. Vores fokus er nu at give hende en smuk begravelse og elske vores tre børn af hele hjertet, siger ægteparret i erklæringen.

Parret beder om, at deres privatliv respekteres i den svære tid, de går igennem.

Dawn og Gary Barlow er i forvejen forældre til Daniel på 11, Emily på ni og Daisy på tre år.

Ifølge den britiske avis The Sun tilbringer forældrene al deres tid med deres tre børn, mens de forsøger at kapere bortgangen af deres yngste pige i slutningen af Dawn Barlows graviditet.

Det er endnu uvist, om sanger og sangskriver Gary Barlow vil vise sig ved den Olympiske afslutningsceremoni søndag, som det har været planlagt.