Gadgets Årets bedste julegaver til mænd

Drop de bløde pakker, byt sokkerne, tag spenderbukserne på og glem for guds skyld alt om en hjemmestrikket wintersweater til dit hjertes udkårne. Her er de bedste gaver du kan købe til din mand.

Af Rasmus Karkov
raka@avisen.dk
@MELLEMRUBRIK:
Stilren surround
Rigtige mænd gider faktisk ikke ledninger, det er noget som hifi-nørder har haft held til at bilde generationer af mennesker ind, med deres snak om guldstik og andet gejl. Her er et komplet surroundsystem fra en eneste vægmonteret højtaler. Den kaster lyd rundt i stuen i billiard-agtige vinkler, så man ender med at være omkredset af lyd. Vi har prøvet den, og det virker.
Yamaha ysp-800 set til 5.000,-

Central kontrol

På samme måde som med ledninger, er det en besynderlig myte at mænd kan lide sofaborde fyldt med fjernbetjeninger. Vi vil have en central kontrol, der styrer alt, om ikke med tankekraft, så med ganske få tryk. Hvis du er til lækkerlir, så gå efter den dyre Ruwido Vexo (Øverst). Hvis du har smidt spenderbukserne, så gå efter Logitech Harmony 525 (Nederst). Begge erstatter alle de nuværende fjernbetjeninger.
Ruwido Vexo 2.999,-/Logitech Harmony 525 799,-

Mod skyerne
Selvfølgelig vil han have en fjernstyret helikopter. Det hører ind under kategorien »ting du slet ikke behøver at være i tvivl om«. Faktisk vil han have alt der er fjernstyret. Mænd er lallende vilde med alt der kan styres over afstand. Hvis du allerede har brugt hele budgettet, så byg i det mindste en drage med 100 meter sejlgarn og inviter ham med op i skyerne.
Fjernstyrede helikoptere findes i alle prisklasser

Husk pandebåndet

Måske ved hverken han eller du det endnu. Men sent om aftenen den 24. december vil i være midt i en svedig tennismatch og et befriende godt grin. Nintendos Wii er fantastisk underholdning, hvor man styrer med sine egne bevægelser. Hvis i spiller tennis så smasher man med smashbevægelsen, og hvis det er golf, så står man med svej i benet og spejder ud i horisonten.
Nintendo 2.199 + ekstra controller

En mand er en ø

Alle mænd har brug for lidt tid alene, og netop nu er der et hav af ø er til salg over hele verden. Vi er lidt lune på denne perle ud for Venedig, der ikke koster meget mere end Hr. Møllers årsløn. Det må være en snild sag for de fleste med friværdi, og hvis det er lidt over budgettet, så er han helt sikkert med på, at det bliver jeres fællesgave til hinanden. Hør nærmere på Home From Home Abroad på telefon +44 1424 855183.
Carbonera koster 33 millioner kroner.