Gade holdt fanen højt ved Copenhagen Masters
Den indledende runde ved Copenhagen Masters bød på en blandet dansk indsats. Men den forsvarende mester, Peter Gade, lagde dog med en sejr fundamentet til at vinde turneringen for syvende gang.

Der var ikke meget for de danske tilskuere at juble over ved den indledende runde på Copenhagen Masters. De danske doubler måtte gå alle gå hjem uden sejre.

Den forsvarende mester i Copenhagen Masters, Peter Gade, holdt til gengæld den danske fane højt. Han måtte dog ud i tre sæt for at slå den ni år yngre indoneser Simon Santoso. Danskeren kom ellers flot fra start og satte sig tungt på første sæt, som han vandt overbevisende 21-11. Men Peter Gade gik fuldstændig ned i andet sæt, som han tabte 16-21. I tredje sæt fik Gade dog kæmpet sig tilbage og vandt sættet 21-15.

Den danske herredouble Jens Eriksen og Martin Lundgaard, som er toer på verdensranglisten, tabte overraskende en tæt kamp til det unge indonesiske par Joko Riyadi og Hendra Gunawan i to sæt 22-20, 21-19.

De kinesiske verdensmestre i herredouble Fu Haifeng og Cai Yun blev ligeledes for stor en mundfuld for det andet danske par, Jonas Rasmussen og Lars Påske. Kineserne vandt kampen i to sæt: 23-21, 21-18.

Heller ikke den danske mixdouble, Thomas Laybourn og Kamilla Rytter, formåede at besejre deres første modstander fra indonesien, Flandy Limpele og Vita Marissa. Det danske par lavede et utal af uprovokerede fejl kampen igennem og fik aldrig rigtigt deres spil til at hænge sammen. De tabte i to sæt 21-16, 21-14.

via Listen To News