Gaddafis søn får flere hundrede OL-billetter
Mens Gaddafi selv er ved at sønderbombe sit lands befolkning, så er Libyen inviteret til OL.

Mens Libyens befolkning dagligt oplever voldsomme bombardementer og ikke har voldsomt meget at glæde sig over, så har Libyens diktator Moamar Gaddafis ældste søn fået tildelt hundredvis af billetter til De Olympiske Lege i London i 2012, da han er leder af Libyens Olympiske Komité.

Arrangørerne bekræftet, at Libyen har fået billetterne, fordi landet er medlem af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), og derfor frygter den britiske regering nu at havne i et svært diplomatisk dilemma, skriver Daily Telegraph.

For selv om Den Internationale Straffedomstol fordømmer Gaddafis fremfærd mod oprørene, har IOC valgt ikke at ekskludere Libyen fra det olympiske fællesskab, men oberst Gaddafi har ikke få lov til at rejse til London under legene, da han er underlagt et internationalt rejseforbud og arrestordre.

Libyens flere hundrede billetter til OL blev i går kommenteret af en talskvinde for Londons Olypiske Lege, der dog ikke vil ind på, hvornår billetterne er tildelt Libyen.

"Det er den libyske OL-komité og ikke et individ, der har fået nogle få hundrede billetter, så de er ansvarlige for at uddele til sportsorganisationer og atleter i deres land," siger hun.

Kilde: Daily Telegraph