Fyldebøtte klemt mellem tog og rækværk
Natten til onsdag kostede det en ung mand en tur på skadestuen, at han overså, at perronen sluttede. Foto: Metroselskabet
Løb med hænderne på togets rude og overså, at stationen endte. Metroselskabet kalder det et "uforudsigeligt uheld".

Sammen med to venner stod en ung mand i nat af metroen på Flintholm Station i København, men han var tilsyneladende ikke helt færdig med at snakke med en kammerat inde i toget. Det kostede et par flænger i baghovedet og sikkert nogle heftige tømmermænd.

Den unge mand valgte nemlig at løbe langs toget med begge hænder på ruden, mens han kommunikerede med kammeraten på den anden side. På den måde overså han, at perronen endte, og han blev klemt mellem toget og et rækværk af glas for enden af stationen.

Men han slap ualmindelig billigt fra den lidet gennemtænkte manøvre.

"Han får nogle mindre flænger i baghovedet og får et plaster på ovre på skadestuen," siger central vagtleder ved Københavns Politi, Arne Aabech, til Newspaq.

Metroservice, der sørger for den daglige drift af de københavnske metrotog, er nu i gang med at kigge på overvågningsfilm for at finde ud af, om Flintholm Station er forkert bygget. Men umiddelbart er der ikke noget, der tyder på det, mener kommunikationschef Jesper Witt.

"Man kan jo ikke forudse, at der er nogen, der vil løbe langs toget og ikke ser, at perronen slutter," siger han og beklager i samme åndedrag, at den unge mand kom til skade.

Men manden var dog heller ikke ved sine helt fulde fem. Ifølge politiet var han beruset i meget tydelig grad.