Fuglsang: Saxo Bank får mig næppe
Cykelrytteren Jakob Fuglsang ser ikke Bjarne Riis som en ny arbejdsgiver, men har endnu ikke skrevet kontrakt.

Spekulationerne om en af Danmarks bedste cykelryttere Jakob Fuglsang får lidt mere næring torsdag, hvor rytteren selv melder ud, hvem han højest sandsynlig kommer til at køre for den kommende sæson.

Og det bliver næppe danske Bjarne Riis' Saxo Bank-Tinkoff Bank, selv om intet endnu er underskrevet.

- Lige nu tror jeg ikke, Bjarnes hold er et af dem. Jeg kan fortælle dig, at Astana og Omega Pharma er de to hold, jeg taler mest med.

- Jeg vil gerne arbejde med Bjarne igen, men jeg bliver nødt til at se på min egen rolle på holdet, og for mig - med de investeringer han har gjort - er det nok ikke det rigtige valg for mig, siger Jakob Fuglsang til cyclingnews.com.

Han henviser til, at Alberto Contador efter en dopingkarantæne snart er tilbage som holdets ypperste stjerne, og at Saxo Bank-Tinkoff Bank netop har hentet den stærke Nicolas Roche, ligesom Roman Kreuziger er rygtet samme vej.

- Han får et rigtigt stærkt hold med Contador tilbage og andre klassementryttere, så det er nok ikke den bedste løsning for mig. Så derfor er han ikke nummer et på min liste lige nu, siger danskeren om Bjarne Riis.

Jakob Fuglsang kører lige nu for Radioshack-Nissan, men har efter kontroverser med manager Johan Bruyneel valgt at søge ny græsgange.

Næste løb for Fuglsang er Tour of Colorado.

/ritzau/

via Listen To News