Fuglsang savner holdånden fra Riis-tiden
Til VM i enkeltstart i København formåede Jakob Fuglsang at erobre en imponerende 10. plads. Foto: Jens Dresling/Polfoto / POLFOTO
Det er endnu ikke lykkedes at integrere de mange nye ryttere på RadioShack-Nissan-Trek, lyder det fra Jakob Fuglsang.

I den kommende sæson skal Jakob Fuglsang køre for det nye superhold RadioShack-Nissan-Trek, der er en sammenlægning af holdene RadioShack og Leopard Trek.

Men ifølge den talentfulde dansker er man endnu ikke nået så langt med at lære hinanden at kende endnu. Faktisk er sammenholdet så dårligt, at danskeren ønsker sig tilbage til de gode og trygge arbejdsforhold på sit gamle hold, Team Saxo Bank.

Det skriver Jyllands-Posten.

"Vi ser hinanden lidt an lige nu. Jeg kunne godt savne, at vi gjorde lidt mere for at integrere de to hold," fortæller han til Jyllands-Posten og fortsætter:

"Holdånden savner jeg måske lidt. Men det er måske den stil, Johan Bruyneel kører. Jeg er ikke klar over, om det er bevidst eller ej, men det er lidt den gamle skole. Han er meget modsat Bjarne Riis, hvor der er fokus på team-building og overlevelsesture. Den står på ren cykel. Kilometer. Fuldstændig."

Jakob Fuglsang forlod under stort postyr Bjarne Riis og Team Saxobank i 2010 til fordel for rigmandsholdet Leopard Trek, der altså nu er blevet lavet om.

Kilde: Jyllands-Posten