Frygter ny Fritzl - døtre misbrugt i 41 år

En 80-årig mand fra Østrig er mistænkt for at have misbrugt sine to mentalt handikappede døtre i 41 år. Han nægter sig skyldig.
Det er i dette hus, at overgrebene skulle have fundet sted.
Det er i dette hus, at overgrebene skulle have fundet sted. Foto: RUDOLF BRANDSTAETTER / POLFOTO

De holder vejret i Østrig efter det er kommet frem, at en 80-årig mand er mistænkt for at have voldtaget sine to handikappede døtre i perioden fra 1970 til maj i år.

Overgrebene bestod foruden voldtægt også i indespærring og tæsk med stok og en høtyv, skriver den østrigske avis Oberösterreichische Nachrichten.

Den 80-årige mand nægter sig skyldig. Han bor nu på et plejehjem og er på fri fod mens sagen efterforskes af politiet.

Den 80-årige mand boede indtil maj i år sammen med sine to døtre, der nu er 53 og 45 år, lidt uden for en lille østrigsk by, Brunau. I huset var der indrettet et lille rum kun med en madras, hvor døtrene boede.

Overgrebene fortsatte indtil det i maj lykkes en af døtrene at overrumple manden, inden han skulle til at forgribe sig på hende. Han faldt og slog sig og kunne ikke komme op igen. Døtrene besluttede at lade ham ligge indtil han ville dø. Et par dage efter blev manden dog fundet af myndighederne, og siden er pigernes grufulde oplevelser kommet frem.

Ifølge døtrene blev også moderen misbrugt af manden. Hun døde i 2008.
Han skulle ligeledes have truet sine børn med at slå dem ihjel, hvis de forsøgte at flygte.

Viser påstandene sig at være rigtige, får den Østrigske by Brunau et nyt stykke mørkt historie at kæmpe med. Det var også i denne by, at Adolf Hitler blev født.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.